Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of is er een andere reden waarom u de bestelling uiteindelijk toch niet zou willen hebben. Wat uw reden ook is, u kunt tot 14 dagen na ontvangst uw bestelling zonder opgave van reden annuleren. Zijn deze 14 dagen verstreken dan vervalt uw wettelijke bedenktijd en daarmee de mogelijkheid tot annuleren van de bestelling. Terugsturen doet u met het retourformulier dat u hier kunt downloaden. Download retourformulier

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. (Ook voor deze tijdslimiet geldt dat zodra de 14 dagen verstreken zijn dat uw recht van retour vervalt.)  U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de pakketdienst. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dutchfooddeals.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

NB mocht u niet de volledige bestelling maar een gedeelte van de bestelling willen retourneren, dan krijgt u enkel het orderbedrag en niet uw verzendkosten gecrediteerd.

Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak het retour gestuurde product goed.

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@dutchfooddeals.com Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Annuleren

Het kan voorkomen dat u een order wilt annuleren, voor annuleren gelden de volgende zaken;

Annuleren kan altijd zonder gevolgen zolang de bestelling nog niet afgerekend of door ons verwerkt is.

Annuleert u de bestelling zodra deze al door ons verwerkt of verzonden is, dan is ons retourbeleid van toepassing.