Veel gestelde vragen

Lees verder voor een antwoord op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, neem dan contact op met ons via info@duchtfooddeals.com en wij voorzien u zo snel mogelijk van een reactie. Wij streven ernaar om uw vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Wanneer kan ik mijn levering verwachten?

Uw bestelling wordt (mits voorradig) uiterlijk na 2 werkdagen bezorgd. Wij hebben echter geen invloed op welk moment van de dag het pakket bij u bezorgd word, dit ligt aan de route van de pakketbezorger. Bekijk via uw toegestuurde track & trace code de verwachte aflevertijd.

Hoe spaar ik punten en wat zijn deze punten waard?

Als u een account heeft bij Dutchfooddeals, kunt u punten sparen voor extra kortingen. De punten worden per aankoop in uw account gedeponeerd. Klik hier voor de uitgebreide spelregels.

Ik ben een zakelijke klant, krijg ik ook een btw factuur?

Ja, u krijgt altijd een factuur waar het bedrag dat aan btw betaald wordt op vermeld staat.

De producten die ik graag gebruik verkopen jullie niet

Als u graag een bepaald soort product wilt kopen, maar deze is niet in onze shop verkrijgbaar, laat het ons weten via info@dutchfooddeals.com of door het contactformulier in te vullen op de contactpagina, dan kijken wij of we dit bepaalde soort toe kunnen voegen aan ons assortiment

Ik heb per ongeluk het verkeerde artikel besteld, wat nu?

Dit kan natuurlijk gebeuren, maar hoeft absoluut geen probleem te zijn. Komt u er op tijd achter laat het ons dan direct weten, zodat we de bestelling voor u kunnen omzetten.

Ik wil mijn artikel terugsturen, hoe werkt dit?

Download het retourformulier hier, vul dit in en lever het pakket in originele staat af bij uw pakketdienst. Kijk voor meer informatie over het retourneren van artikelen op de pagina retourneren.

Ik wil een account maken, hoe werkt dat?

Leuk dat u een account wilt maken op onze website, om een account te maken heeft u enkel een e-mail adres nodig. Klik hier om een account aan te maken U kunt nu uw overige informatie toevoegen in uw account om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. Voor meer informatie over accounts en voordelen klik hier.

Hoe plaats ik een bestelling?

U kunt gemakkelijk, veilig en snel een bestelling bij ons plaatsen, voor meer informatie over bestellen klik hier. Voor een uitgebreide hulp bij de bestelling, zie ons stappenplan bestellen.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending voor een bestelling binnen Nederland onder de €50,- kost €4,95. Verzending voor een bestelling binnen Nederland boven de €50,- is geheel gratis.

Verzending voor een bestelling naar België onder de €75,- kost € 7,95. Verzending voor een bestelling naar België boven de € 75,- is geheel gratis.

Zijn de verzendkosten per bestelling of per artikel

De verzendkosten van €4,95 of €7,95 zijn voor de hele bestelling. Vanaf €50,- of €75,- totale bestelling vervallen deze verzendkosten.

Hoe gebruik ik mijn kortingscode?

Heeft u een kortingscode van ons ontvangen, dan kunt u deze gemakkelijk invullen op de bestelpagina. Zorg ervoor dat u de knop ‘Gebruik kortingscode’ aanklikt, alleen dan wordt uw korting verwerkt.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle vermelde prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW

Ik kan een bepaald artikel niet vinden, is het artikel dan niet meer verkrijgbaar?

Het kan zijn dat een artikel tijdelijk uit het assortiment is en niet meer vindbaar is in onze webshop, om zeker te zijn of het artikel nog te bestellen is neem contact op via de contactpagina of stuur ons een e-mail naar info@dutchfooddeals.com en wij voorzien u zo snel mogelijk van een antwoord.

Is mijn bestelling juist doorgekomen?

Als u een bestelling heeft geplaatst, sturen wij u een bevestigingsmail. Heeft u deze mail niet ontvangen, probeer na een kwartier nog een keer uw mailbox te verversen. Als u de mail na een uur nog niet ontvangen heeft kunt u contact opnemen door het contactformulier op de contactpagina in te vullen, of door een e-mail te sturen naar info@dutchfooddeals.com

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Als u uw wachtwoord vergeten bent, klik dan bij het inlogscherm op wachtwoord vergeten en volg de stappen die verschijnen. U ontvangt een mail met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ik wil mijn accountgegevens wijzigen, hoe doe ik dit?

Zodra u ingelogd bent bij uw account, klik op de knop ‘Profiel bewerken’ en vul uw te wijzigen gegevens in. Nadat u de wijzigingen hebt opgeslagen sturen wij u een e-mail met de bevestiging dat uw gegevens gewijzigd zijn. Heeft u zelf deze gegevens niet gewijzigd, en ontvangt u wel een mail, stuur ons dan zo snel mogelijk een mail naar info@dutchfooddeals.com

Welke gegevens van mij worden verwerkt?

Dutchfooddeals verwerkt gegevens van u die nodig zijn om de gesloten overeenkomst goed te laten verlopen. Zo zijn uw naam en adres onmisbaar voor het verzenden van een pakket. Voor meer en uitgebreide info over dit onderwerp, lees in de privacy policy welke gegevens wij van u verwerken en waarom we dat doen.