Over ons

Welkom bij Dutchfooddeals, leuk dat we u hier aantreffen zodat we ons aan u voor kunnen stellen. 

Wij zijn Dutchfooddeals, zoals de naam al zegt gespecialiseerd in het aanbieden van goede deals met betrekking tot levensmiddelen. Wellicht kent u ons van Coffeepoddeals, waarmee we succesvol gestart zijn met het dagelijks leveren van de beste koffie's en koffie toebehoren aan klanten in Nederland en België. 

Op Dutchfooddeals bieden we u een hoge servicegraad en een snelle levering van dagelijks bruikbare levensmiddelen. U bestelt gemakkelijk de gewenste hoeveelheden en wij zorgen dat deze binnen de door ons daarvoor gestelde termijn aan u geleverd worden. Bij ons vindt u een breed assortiment aan levensmiddelen, zoetwaren, frisdranken, hartige snacks. En dat alles tegen een voordelige prijs. 

Dat is waar we voor staan, snelle en goede service tegen een zo laag mogelijke prijs, dat wil toch iedereen!

Wij hebben voor u een zo compleet mogelijk assortiment samengesteld, mocht u nog dingen missen dan kunt u ons dat uiteraard laten weten door te mailen naar: info@dutchfooddeals.com. Dan kunnen wij altijd kijken of we het gevraagde product voordelig aan u zouden kunnen aanbieden.

Bij Dutchfooddeals staan we met ons team voor u klaar om u gemakkelijk en snel aan dagelijks bruikbare levensmiddelen te helpen.